Beschikbare

Activiteiten

Een geschikte zaal huren in Katwijk aan Zee voor bijvoorbeeld vergadering, training, presentatie, condoleance, receptie, verjaardag of bruiloft? Het Anker en Het Kerkhaventje zijn hiervoor de ideale locaties en beschikken samen over 18 zalen voor ieder gewenst doel.

U bent op zoek naar een locatie voor een huwelijksdienst, orgelconcert, zangavond of een bezichtiging van een kerk? De Oude Kerk en de Nieuwe Kerk zijn hier uitermate geschikt voor.

Wij hebben voor u een overzicht gemaakt om per activiteit de juiste informatie te krijgen.

Bruiloft

Een bruiloft in de planning? Wij maken uw bruiloft bijzonder. Bij ons kunt u de huwelijksdienst, het lunchen, de receptie en het feest vieren. Graag organiseren wij een onvergetelijke dag die bij u past!

Gebouwen

Oude Kerk
Nieuwe Kerk

Vergadering

Onze multifunctionele zalen zijn geschikt voor alle zakelijke bijeenkomsten. Van kleine vergadering tot breed opgezette presentatie.

Gebouwen

Het Anker
Het Kerkhaventje

Feesten

Ieder feest in Het Kerkhaventje of Het Anker is uniek. Of het nu gaat om een receptie, viering van een jubileum, een verjaardag of een kraamfeest, u bent van harte welkom! Wij nodigen u graag uit om uw wensen en onze diverse mogelijkheden te bespreken.

Gebouwen

Het Anker
Het Kerkhaventje

Congres

Organiseer uw congres of conferentie in Het Anker. U heeft de keuze uit 17 zalen. Zonder zorgen, want ons team zal uw zakelijke evenement tot in de puntjes verzorgen. Graag maken wij voor u een voorstel op maat. Samen met u nemen we het programma en uw wensen door om tot de juiste invulling te komen. Maak een afspraak en wij laten u tijdens een rondleiding graag alle mogelijkheden zien.

Gebouwen

Het Anker
Het Kerkhaventje

Groepsuitje

Een ontspannen en onbezorgd dagje uit in Katwijk met uw vereniging, kerk of koor. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma voor diverse uitjes zoals bezichtigen van de kerk, een bezoek aan het museum of een heerlijke duinwandeling.

Gebouwen

Het Anker
Het Kerkhaventje

Condoleance

Hoewel de aanleiding van de bijeenkomst treurig is, kan een goed geregelde condoleance veel zorgen wegnemen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van condoleance-bijeenkomsten, variërend van koffie met een plakje cake, een broodje of een lunch met de naaste familie.

Gebouwen

Het Anker
Het Kerkhaventje
Oude Kerk
Nieuwe Kerk

Concerten

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een kooruitvoering, orgelconcert of een zangavond?  De Oude Kerk en Nieuwe Kerk zijn hier uitermate geschikt voor.

Gebouwen

Oude Kerk
Nieuwe Kerk

Lezingen

Op zoek naar een locatie voor een boekpresentatie, lezing, jaarvergadering, studiedag of diploma-uitreiking? De Nieuwe Kerk, de Oude kerk en Het Anker zijn hier uitermate geschikt voor.

Gebouwen

Het Anker
Oude Kerk
Nieuwe Kerk

Jubileum

Er zijn meerder redenen om een jubileum te vieren, wij hebben een voor bijna elk jubileum wel een passende oplossing die wij graag met u bespreken.

Gebouwen

Het Anker
Oude Kerk
Nieuwe Kerk