Handig

Formulieren en informatie

Handig

Procedure

U wilt als ondernemer een begrafenis aanvragen voor één van de volgende begraafplaatsen in Katwijk:

 • Oude Begraafplaats
 • Duinrust Kerkelijk deel
 • Duinrust Gemeentelijk deel
 • Kerklaan
 • Blekerij

De procedure is als volgt:

 1. U neemt contact op met de administratie van de begraafplaatsen op het Kerkelijk Bureau; 06-82728223 en reserveert een bloktijd voor de begrafenis.
 2. Voor een begrafenis op de “Oude Begraafplaats” of “Duinrust Kerkelijk deel”, stuurt u “aanvraagformulier begrafenis” in via begraafplaatsen@hervormdegemeentekatwijk.nl. De administratie completeert het aanvraagformulier dat u vervolgens laat ondertekenen door de (nieuwe) rechthebbende, de opdrachtgever van de begrafenis en uzelf. Dit formulier dient u daarna ingescand te mailen naar bovenstaand e-mailadres.
 3. 3. Een begrafenis op Duinrust Gemeentelijk deel, Kerklaan of Blekerij dient u, na de reservering van de bloktijd bij ons, aan te vragen bij de gemeente Katwijk. Wij ontvangen van de gemeente de opdracht voor de uitvoering daarvan. De contactgegevens van de gemeente Katwijk zijn:
  Cluster Externe en Interne Dienstverlening Gemeente Katwijk
  Koningin Julianalaan 3
  Postbus 589
  2220 AN Katwijk ZH
  Tel: 071 406 5000
 4. Indien u voor een begrafenis of na de teraardebestelling gebruik wilt maken van één van onze kerkelijke gebouwen, dient u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de beheerder om daar afspraken over te maken. Bereikbaar op 06-51917211. U dient daartoe het  “aanvraagformulier reservering gebouwen, catering en overig” in te vullen en te mailen naar info@zalenverhuurkatwijk.nl
 5. Voor specifieke afspraken/wensen rond de teraardebestelling kunt u contact opnemen met de beheerders van de begraafplaatsen. Zij zijn bereikbaar op
  06-53642292.